Домът на Кевин Де Бройне в Белгия е бил разбит от

...
Домът на Кевин Де Бройне в Белгия е бил разбит от
Коментари Харесай

Разбиха имението на футболиста от Манчестър Сити Кевин Де Бройне

Домът на Кевин Де Бройне в Белгия е бил разрушен от крадци в събота.

Звездата на " Манчестър Сити ", брачната половинка му Микеле и трите им деца не са били в парцела по време на нападението.

Белгийският новинарски канал HLN съобщава, че са били откраднати движимости, само че не даде повече детайлности. Крадците са употребявали стълба, с цел да влязат в парцела.

Kevin De Bruyne's 70-acre mansion is broken into and trashed while he's in Saudi Arabia with Manchester City
— Daily Mail Online (@MailOnline)
32-годишният Де Бройне купи парцела през 2015 година и построи вила от натурален бял камък, която беше приключена през февруари 2019 година

Къщата разполага с басейн, джакузи и баскетболно игрище

Де Бройне, който е един от най-добре печелившите във Висшата лига с към £425 000 на седмица, отлетял за Саудитска Арабия за Световното клубно състезание на ФИФА в събота вечерта.

Семейството употребява парцела единствено, когато посещават Белгия, прекарвайки по-голямата част от времето си в Уилмслоу, Чешир.

Полузащитникът пропусна мача в събота поради травма на подколянното сухожилие, само че го наблюдаваше от трибуните на стадион " Етихад ". Проблемът с подколянното сухожилие наложи интервенция и Де Бройне едвам в този момент се завръща в играта. 

Kevin De Bruyne's 70-acre mansion is broken into and trashed while he's in Saudi Arabia for Club World Cup with Man City
Източник: vesti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР